A termékre vonatkozó információk

Termék leírása

Kibontva megtekintheti a termék leírását.

Leírás megtekintése

Termék leírása

Használat

A Comfeel Plus vastag hidrokolloid enyhén és közepesen váladékozó sebek, többek között lábszárfekélyek, nyomási fekélyek, felszínes égések, felszínes részleges vastagságú égések, donorhelyek, műtéti sebek és bőrhorzsolások kezelésére használható.  A kötszer legfeljebb 7 napig maradhat a seben, az adott seb tulajdonságaitól függően.

Az alginátos Comfeel Plus vastag hidrokolloid kötszer kíméletes és kipróbált megoldás az enyhén és közepesen váladékozó sebek lefedésére és gyógyítására.
 

A hiteles és megbízható választás 30 év óta.

A Comfeel Plus vastag hidrokolloid kötszer használata harminc éve klinikailag dokumentált. Hatásosságának, sokoldalúságának és a széles termékválasztéknak köszönhetően ma sok sebkezeléssel foglalkozó rendelőben standard kötszerként a Comfeel Plus termékcsalád a hiteles és megbízható választás.
 

Elsődleges és másodlagos kötszerként is használható.

A Comfeel Plus vastag hidrokolloid közvetlenül alkalmazható enyhén és közepesen váladékozó sebekre a sebgyógyulás lezáródó stádiumaiban. A Comfeel Plus másodlagos kötszerként is használható.
 

Bármelyik testrész kötözésére alkalmas formákban rendelkezésre áll.

A Comfeel Plus termékcsalád rendelkezésre áll a szokásos négyszögletes méretekben, valamint szakrális, kontúr és nyomáscsökkentő változatban is a különféle igények kielégítésére.
 

Baktérium- és vízálló fedőfilm.

A félig áteresztő fedőfilm lehetővé teszi a váladékozás szintjének megfelelő párologtatást, de nem engedi, hogy baktériumok és víz jusson a sebbe.
 

Működési mód

Amikor a kötszer érintkezésbe lép a sebváladékkal, viszkózus gélt képez, amely felszívja a váladékot, de nem tapad a sebbe.
 

A termék összetétele

A Comfeel Plus nedvszívó nátrium-karboximetilcellulóz (CMC) részecskékből áll, amelyek egy szintetikus, rugalmas és tapadó anyagba vannak beágyazva. A kötszerhez a nedvszívóképesség fokozása érdekében kalcium-alginátot adtak. A fedőréteg félig áteresztő poliuretán film.

Bezárás

Termékváltozatok

Kibontva megtekintheti az összes termékváltozatot.

Termékváltozatok megtekintése
Bezárás

Termékváltozatok

Terméknév Cikkszám Csomagolási egységek
Comfeel Plus 10x10 hidrokolloid 3110 10
Comfeel Plus 15x15 hidrokolloid 3115 5
Comfeel Plus 20 x 20 hidrokolloid 3120 5
Comfeel Plus 4x6 hidrokolloid 3146 30
Comfeel Plus Contour 6x8 hidrokolloid 3280 5
Comfeel Plus Contour 9x11 hidrokolloid 3283 5
Comfeel Plus sacrum kötszer 3285 5
Bezárás

Alternatívák és kellékek

Comfeel®

Comfeel®

Comfeel. Gyorsabb sebgyógyulás a seb zárása és védelme révén. A hiteles és megbízható választás 30 év óta. Elsődleges és másodlagos kötszerként is használható. Bármelyik testrész kötözésére alkalmas formákban rendelkezésre áll. Baktérium- és vízálló fedőfilm.

Megtekintés Comfeel®
Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid

Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid

Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid – – A seb fedése és védelme miatt gyorsabb sebgyógyulás. Kiválóan támogatja a sebzáródást. Rugalmasságának köszönhetően alkalmazható bármelyik testrész kötözésére. Átlátszósága lehetővé teszi a seb megtekintését kötéscsere nélkül. Baktérium- és vízálló fedőfilm.

Megtekintés Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid
Desctop verzió