A termékre vonatkozó információk

Termék leírása

Kibontva megtekintheti a termék leírását.

Leírás megtekintése

Termék leírása

Használat

A Purilon gél használata javallott elhalt és pörkkel borított sebekhez, például lábszárfekélyekhez, nyomási fekélyekhez, nem fertőzött diabeteses lábfekélyekhez, valamint első- és másodfokú égési sérülésekhez.
A gél a gyógyulási folyamat végéig használható a sebgyógyulást elősegítő nedves környezetet biztosítására. A Purilon gélt másodlagos kötszerrel együttesen kell alkalmazni.

A Purilon gél olyan sebekhez használatos, amelyeknél az elhalt szövet hatékony és gyengéd letisztítására van szükség, elősegítve a gyorsabb sebgyógyulást.
 

A hidratáló és nedvszívó tulajdonságok egyedi párosa

A hidratáló és nedvszívó tulajdonságok egyedi párosa támogatja a természetes autolitikus sebtisztítást és a nedves sebgyógyulást.
 

Könnyen alkalmazható és könnyen eltávolítható

Az applikátor szabályozott, könnyű és aszeptikus, egykezes alkalmazást biztosít. Magas kohéziójának köszönhetően a gél még a törmelék és az exsudatum felszívása után is könnyen eltávolítható.
 

Minimális szinten tartja a szivárgást és a macerációt

A gélt viszkózus szerkezete a helyén megtartja, és még a törmelék és az exsudatum felszívása után is kohézív marad és ellenáll a szivárgásnak és a macerációnak.
 

Működési mód

A Purilon gél hidratálja az elhalt szövetet, és magába szívja a fölösleges exsudatumot, pörköket és törmeléket a sebből.
 

A termék összetétele

A Purilon gél tisztított vízből, nátrium-karboximetil-cellulózból és kalcium-alginátból áll. A Purilon nagyon gyengéd termék, mivel a gél természetes összetevőkből áll, és nem tartalmaz adalékanyagokat.

Bezárás

Termékváltozatok

Kibontva megtekintheti az összes termékváltozatot.

Termékváltozatok megtekintése
Bezárás

Termékváltozatok

Terméknév Cikkszám Csomagolási egységek
Purilon gél 25g 3903 10
Bezárás

Alternatívák és kellékek

Comfeel®

Comfeel®

Comfeel. Gyorsabb sebgyógyulás a seb zárása és védelme révén. A hiteles és megbízható választás 30 év óta. Elsődleges és másodlagos kötszerként is használható. Bármelyik testrész kötözésére alkalmas formákban rendelkezésre áll. Baktérium- és vízálló fedőfilm.

Megtekintés Comfeel®
Comfeel® Plus vastag hidrokolloid

Comfeel® Plus vastag hidrokolloid

Comfeel® Plus vastag hidrokolloid –– A seb  fedése és védelme miatt gyorsabb a sebgyógyulás. A hiteles és megbízható választás 30 év óta. Elsődleges és másodlagos kötszerként is használható. Bármelyik testrész kötözésére alkalmas formákban rendelkezésre áll. Baktérium- és vízálló fedőfilm.

Megtekintés Comfeel® Plus vastag hidrokolloid
Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid

Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid

Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid – – A seb fedése és védelme miatt gyorsabb sebgyógyulás. Kiválóan támogatja a sebzáródást. Rugalmasságának köszönhetően alkalmazható bármelyik testrész kötözésére. Átlátszósága lehetővé teszi a seb megtekintését kötéscsere nélkül. Baktérium- és vízálló fedőfilm.

Megtekintés Comfeel® Plus Transparent vékony hidrokolloid
Purilon® gél

Purilon® gél

Purilon® - gyorsabb a sebgyógyulás a hatásos és gyengéd sebtisztítás révén. A hidratáló és nedvszívó tulajdonságok különleges párosítása. Könnyen alkalmazható és könnyen eltávolítható. Minimális szinten tartja a szivárgást és a macerációt.

Megtekintés Purilon® gél
Desctop verzió