Vissza Sztóma Önértékelő Módszer

Őrizze meg bőre egészségét

A jól illeszkedő sztómaeszköz fontos szerepet játszik a szivárgás megelőzésében és a bőr egészségének fenttartásában.

A szokások helyes változtatása is hozzájárul az egészséges bőr megőrzéséhez.
A Felhelyezés - Eltávolítás - Ellenőrzés rutinjának követésével megbizonyosodhat arról, hogy a sztómaeszköz biztonságosan tapad és megbízható.
Megfelelően alkalmazva a sztómaeszközt, az jobban megvédi a sztóma körüli bőrt a sztómából ürülő nedvektől, ami az irritáció egyik fő oka.

A helyes eszközcsere az alaplemez megfelelő felhelyezésével kezdődik.

A szoros illeszkedés kulcsfontosságú

A sztómák változnak

Ne feledje, hogy idővel a sztómájának alakja és mérete megváltozhat. Ez gyakori, ami egyszerűen csak azt jelenti, hogy ennek megfelelően kell beállítani a vágósablont. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon az optimális alkalmazásról, rendszeresen ellenőrizze sztómájának méretét, különösen, ha sérve van. Mindig forduljon sztómagondozójához, ha kétségei vannak, vagy bármilyen változást észlel a sztómája felületén.

Bizonyosodjon meg róla, hogy jól illeszkedő sztómaeszközt használ

A sztóma körüli bőr védelme érdekében elengedhetetlen, hogy jól illeszkedő sztómaeszközt használjon, amely lehetővé teszi a biztonságos és szoros illeszkedést. Testprofilja idővel változhat, ezért tanácsos időnként elvégezni egy ellenőrző vizsgálatot.    

Videó link

disclaimer   Használat előtt mindig olvassa el a termékekhez mellékelt „Használati utasítás” dokumentumot.

Ellenőrizze rendszeresen sztómája egészségét

CPGondoskodas_Stones_Turquoise_P3125_300

Csatlakozzon a Coloplast Gondoskodás programhoz, és mi emlékeztetni fogjuk Önt, hogy rendszeresen ellenőrizze a sztómája egészségét.

A sztóma ellenőrzése segít beazonosítani a problémát. Szükség esetén bátran kérjen tanácsot, és adjon visszajelzést, ha jó úton halad.

A Coloplast Gondoskodás egy támogató program sztómás betegek számára, amely segítő kezet nyújt, amikor arra szüksége van.

Csatlakozzon a Coloplast Gondoskodáshoz itt.

vagy hívjon bennünket közvetlenül az ingyenes számon:   06 80 80 40 30

Bezárás

Ingyenes kiszállítás

Köszönjük hogy hozzánk fordult

Megkaptuk

Desctop verzió