Egészségügyi gazdaságtan

A közgazdaságtan fontossága a kontinencia gondozásban

A költségvetési korlátokon belül elérhető legjobb eszközök biztosításának érdekében az egészségügyi szolgáltatóknak fel kell mérniük a kontinencia gondozás teljes költségét. A kontinencia gondozás költségei és előnyei
Bezárás

A közgazdaságtan fontossága a kontinencia gondozásban

Az egészségügyi rendszerek elsődleges célja az egészségi állapot javítása. Az egészségügyi intézmények azonban éves költségvetéssel dolgoznak, ami elsősorban a nagyobb betegcsoportokra és nem a kontinencia gondozást igénylőkre összpontosítják a forrásokat. Ez azzal a kockázattal jár, hogy a kontinencia gondozást igénylőknek meg kell elégedniük az olcsó beavatkozásokkal.

A kezelés teljes költsége

A kontinencia gondozás költsége nemcsak az adott eszközök egységnyi költségét, hanem az idővel bekövetkező egészségügyi szövődmények költségeit is magában foglalja. Ez teszi kritikussá a kezelés összköltségének felmérését ahhoz, hogy egy adott költségvetésen belül a legjobb eszközt lehessen biztosítani.

A Coloplast értékteremtő a kontinencia gondozás területén, mivel csökkenti a szövődmények számát – ez kevesebb kórházi beutalást, alacsonyabb általános gyógyászati költségeket, ugyanakkor a betegek számára mégis jobb életminőséget jelent.

Bezárás

Miért érdemes a Coloplast kontinenciatermékeit választani?

A Coloplast odafigyel az emberekre, hogy jobban megértse, mire van szükségük. Folyamatosan egyre újabb és jobb módszereket fejlesztünk ki, hogy a legjobb ötleteket dobhassuk piacra. Célunk az, hogy valódi változást hozzunk az emberek életébe. A Coloplast kontinencia termékek kiválasztása
Bezárás

Innovációk 1954 óta, a felhasználókkal a középpontban

A kontinencia problémákkal élők, illetve az egészségügyi szakemberek még mindig jelentős kihívásokkal állnak szemben nap mint nap. Szorosan együttműködünk mindkét csoporttal, hogy közösen jobb megoldásokat találjunk.
 

Innovációk a felhasználókkal a középpontban

A katéterrel, lábzsákkal, vizeletkondommal vagy irrigációs rendszerrel rendelkezők napi rutinjának és problémáinak megértésének érdekében K&F munkatársaink meglátogatják őket, és közelről megfigyelik napi tevékenységeiket és szokásaikat. Ez a folyamat segít nekünk, hogy megértsük az általuk megélt kihívásokat, és hogy hatékony megoldásokkal válaszoljunk az igényeikre. 

Ahhoz, hogy minél több embert ösztönözzünk a hozzászólásra, az online innovációs közösséget is támogatjuk – ez a  www.innovationbyyou.com. Ebben a közösségben az érdekeltek megosztják egymással ötleteiket, vagy csatlakoznak az Innovációs kihívások fórumhoz, ahol lelkes felhasználók és a vállalkozók közösen új megoldásokat fejlesztenek ki.
 

Odafigyelünk és választ adunk 1954 óta

Az egészségügyi szakemberekkel és a segédeszközeinket használókkal való szoros együttműködés nem új keletű a Coloplast számára. A napjainkban is végzett munka valójában már 1954-ben elkezdődött. Elise Sørensen körzeti ápolónő volt. Nővére, Thora sztómaműtéten esett át, és nem mert kilépni otthonról, attól tartva, hogy a sztómája esetleg az utcán kezd szivárogni. Elise ezért megalkotta a világ első öntapadós sztómazacskóját, esélyt adva ezzel Thorának – és sok ezer hasonló sorsú embernek –, hogy újra élvezhesse az életet. Ez egy óriási jelentőséggel bíró, mégis egyszerű megoldás. 

Bezárás
Bezárás

Ingyenes kiszállítás

Köszönjük hogy hozzánk fordult

Megkaptuk

Desctop verzió